Create an Account Nfomedia Log in  Connect with Facebook
Home Blog
 

SOCI 3311 Blog

A GROUP WEBLOG FOR KOPENACCU SOCI 3311

July 24, 2017

Asus a41-x550a Accu


De Accu Asus a41-x550a is de recentste gokkennotitieboekje in ASUS succesvolle G-serie productlijn. Deze 17.3-inch-monster heeft een Core i7 processor, 8GB RAM en de krachtigste mobiele videokaart beschikbaar, de ATI Mobiliteit Radeon HD 5870.


De ASUS G73JH is beschikbaar als een vooraf geconfigureerde notebook alleen, hoewel sommige dealers met inbegrip van XoticPC beperkte aanpassingen bieden. Wie op zoek is voor Blu-ray moeten controleren of het G73JH-A1-model, dat dezelfde specificaties als onze test-eenheid plus een Blu-ray drive voor $1,699 heeft.


De G73 van ASUS heeft een "stealth" Kijk, met niet-traditionele vorm met gewelfplafonds en scherpe lijnen die is duidelijk be√Įnvloed door moderne Stealth (techniek). . Het uitstekende achterste uiteinde is vooral agressief met haar schuine uitlaat openingen.

De fysieke grootte van de G73 is intimiderend, zelfs in vergelijking met andere 17-inch notebooks. Het chassis is eigenlijk schuine opwaartse 5 graden, die geeft de notebook een assertiever gevoel en helpt met ergonomie. De notebook heeft een rubberen schelp, die heeft een prettige aanraking en voegt een zekere mate van duurzaamheid.


De G73 heeft sterke bouwkwaliteit; het voelt zeer solide (en zware) wanneer vastgehouden. Accu Asus a32-k72 De laptop is gebouwd volledig uit dikke en goede kwaliteit kunststof. Het chassis is zeer resistent tegen verdraaien en oppervlakken zoals de palm resten nauwelijks flex onder druk. Het deksel heeft uitstekende steun van twee grote en sterke scherm scharnieren. Het paneel zelf heeft ruime steun en minder dan de meeste 17-inch notebooks wendingen. Bovendien, geen rimpels verschijnen op het display wanneer druk achter het scherm wordt toegepast. Over het algemeen is de G73 indrukwekkend in zowel de bouw-kwaliteit en design de departementen.


De Accu Asus A41-X550E wordt geleverd met een 17.3-inch LED-backlit scherm met een full HD (1920 √? 1080) resolutie. Het display heeft een glanzend oppervlak dat helpt kleuren levendiger maken, maar als gevolg daarvan lijdt aan reflecties. Het display is in √©√©n woord prachtig. Het is zeer aangenaam om te gebruiken voor gaming en multimedia. Kijkhoeken zijn over gemiddelde; Er is weinig kleur verschuiving van links naar rechts. Echter kleuren snel wassen en donkerder van boven en onder.


Het display heeft een hoge resolutie, die wordt gewaardeerd. Met een full HD-resolutie is het gemakkelijk bekijken van twee windows side-by-side zonder hen te veel krimpt. De hogere resolutie ook helpt brengen de fijnere details in spellen en vermindert de hoeveelheid scrollen nodig tijdens het surfen op het Web.


De G73 heeft twee stereo luidsprekers bevindt zich onder de display en een kleine subwoofer. De sprekers krijgen redelijk luid en er meetbare bass. Voor notebook-luidsprekers zijn deze meer dan aanvaardbaar.


De Accu Asus a32-n55 heeft een full-size toetsenbord met afzonderlijk numeriek toetsenblok. Het toetsenbord heeft een "Chiclet" of eiland-stijl toetsenbord, waar de sleutels worden verhoogd boven het toetsenbord oppervlak en hebben meer dan gebruikelijke afstand. Het toetsenbord heeft een zachte, rubberachtig voelen (niet slecht) en maakt gemakkelijk te typen. Terwijl sommige flex duidelijk is wanneer u typt en het toetsenbord iets betere ondersteuning hebben kan, deze twee factoren hebben geen invloed op de bruikbaarheid. De tactiele feedback is voldoende, al zou kunnen worden verbeterd als de sleutels had een langere afstand.


Asus A32-k93 Accu


Van de G73 toetsenbord is verlicht en ziet er goed uit in het donker. Wij willen dat de sleutels hebben een rubberen anti-slip afwerking, die toevoegt duurzaamheid en maakt ze meer comfortabel te gebruiken gedurende langere perioden van tijd. De toetsenbordindeling rond het aantalstootkussen is ietwat geplet Hoewel alle sleutels min of meer in hun verwachte posities zijn. Globaal, we willen het toetsenbord en hoeft niet elke grote moeite mee.


De extra grote touchpad zit iets off-center aan de linkerkant van het chassis line-up met het toetsenbord. Het heeft een mat oppervlak veel gewaardeerde, die gemakkelijk is te volgen op ongeacht of vingers vochtig of droog zijn. De rechterkant van het touchpad is een toegewijde scroll zone echter het vereist een ongebruikelijke hoeveelheid druk te gebruiken. Helaas zijn de touchpad knoppen subpar. Tijdje rustig, ze zijn moeilijker te duwen naar beneden dan verwacht, en we willen niet dat ze staan onder een enkel stuk plastic.


http://readish.com/document/540
http://cadavenue.com/forum/comments.php?DiscussionID=38
Posted by      kopenaccu r. at 9:57 AM CEST
 Copyright © 2007-2016 kopenaccu reuhfuds. All rights reserved.
  Feed — Subscribe: RSS