Create an Account Nfomedia Log in  Connect with Facebook
Home Blog
 

Hvad er køberrådgivning?

please wait

Hvad er køberrådgivning?

En "køberrådgiver" er en mellemmand, der repræsenterer køberen i en ejendomshandel. Køberne kan bede om at få en sådan til at hjælpe dem med at vælge den rigtige ejendom, forhandle prisen og arrangere lånet. Når du køber en bolig, er det vigtigt, at du bliver repræsenteret af en mægler, der har dine interesser på hjerte og det kunne f.eks. være BoligPartner.

Køberrådgivning er vigtig, hvis du overvejer at afgive et tilbud på at købe en bolig. Køberrådgivere kan hjælpe med prisforhandlingen, tilbuddet og andre uforudsete spørgsmål, f.eks. at sikre, at dit tilbud er korrekt registreret. De kan også rådgive om juridiske spørgsmål som f.eks. realkreditlån og overdragelse af ejendomsretten. Denne artikel vil hjælpe dig med at beslutte, om en køberrådgiver er den rette for dig.Køberrådgivning er normalt den første fase, og det er meget sjældent, at en køber ikke benytter sig af en rådgiver eller en ekspert. Det skyldes, at man har brug for hjælp til mange ting som f.eks. forhandlinger, bygnings- og indboforsikring og realkreditaftaler.

Køberrådgiver henviser til en person (eller i nogle tilfælde et firma), som betaler for og handler i køberens bedste interesse ved køb af en ejendom. Dette står i modsætning til en ejendomsmægler, som betales af sælgeren. Køberrådgiveren vil være en advokat, der handler i køberens bedste interesse, og vil sandsynligvis blive betalt på et procentuelt grundlag (f.eks. 1 % af købsprisen, selv om dette kan variere).

En køberrådgiver er køberens betroede ven. De handler til køberens bedste og giver objektiv rådgivning om ALLE vigtige spørgsmål som f.eks. realkreditlån, advokatsalærer, værdi for pengene osv. Køberrådgivere er dedikeret til at give praktiske, ligefremme svar, der hjælper dig med at træffe gode beslutninger.

 
Last modified 23 Sep 2021 3:48 AM by Bent L.  
223 views
 
 Copyright © 2007-2016 Bent Larsen. All rights reserved.