Create an Account Nfomedia Log in  Connect with Facebook
Home Blog
 

Vardenafil vs Tadalafil

Ce ar trebui să aleg între Vardenafil și Tadalafil? Încă sunteți perplex?

Disfuncția erectilă (DE) este o problemă care ar determina fiecare pacient să caute un tratament prompt, indiferent dacă apare uneori sau este poate un eveniment recurent în timpul activității sexuale.

Viața sexuală a unei persoane poate fi puternic afectată de boala cunoscută sub numele de disfuncție erectilă. Un obiectiv cheie ar trebui să fie obținerea îngrijirii adecvate pentru a obține și a menține o erecție.

Aceasta trebuie tratată cât mai curând posibil, indiferent de frecvența cu care se întâmplă în timpul activității sexuale.

Ar putea fi provocată de un efect secundar al medicamentelor, de o problemă psihiatrică precum depresia sau de o afecțiune medicală precum diabetul sau bolile de inimă.

Numărul bărbaților care au ED poate fi subraportat din cauza stigmatului atașat acestei tulburări sexuale. Dar aceștia ar trebui să știe că există acum o varietate de opțiuni de tratament pentru ED disponibile.

Cel mai frecvent recomandat medicament pentru disfuncția erectilă este un inhibitor PDE-5. Inhibitorii PDE-5, cum ar fi Vardenafil și Tadalafil, cresc fluxul sanguin pentru a obține și menține o erecție.

Totuși, este un tratament pentru disfuncția erectilă "mai bun" decât celelalte? Vardenafil: Este mai eficient decât Tadalafil?

Suntem pregătiți să răspundem la această întrebare. Pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun medicament pentru ED, vom compara și contrasta cele două în acest post.

Cum funcționează Tadalafil și Vardenafil?Să examinăm mai întâi mecanismele de acțiune ale acestor două medicamente.

Vardenafil și Tadalafil sunt ambele produse farmaceutice clasificate ca inhibitori PDE-5.

Atunci când un tip este excitat sexual, se eliberează frecvent neurotransmițători care duc la o erecție.

Oxidul nitric este unul dintre acești neurotransmițători (NO).

Mușchii netezi ai penisului produc mai mult monofosfat de guanozină ciclică atunci când oxidul nitric intră în ei (cGMP).

Acest cGMP contribuie la erecții. Creează mișcări care determină țesutul muscular neted să se relaxeze, îmbunătățind fluxul sanguin prin artere. Acest lucru determină o erecție puternică.

Inhibitorii PDE-5 împiedică enzimele PDE5 să scadă nivelul de cGMP, care este necesar pentru dilatarea vaselor de sânge.

Acesta este modul în care Vardenafilul și Tadalafilul ajută la obținerea și menținerea unei erecții ca inhibitori PDE-5.

Care medicament acționează mai rapid, vardenafil sau tadalafil?Tadalafilul începe să acționeze mai repede decât Vardenafilul.

Vardenafil trebuie luat cu cel puțin 60 de minute înainte de activitatea sexuală, în timp ce Tadalafil poate fi luat cu 20 până la 40 de minute înainte.

Ale cui efecte sunt de lungă durată?Medicamentul pentru DE cu cel mai lung timp de înjumătățire este tadalafilul. Timp de aproximativ 36 de ore, acesta rămâne în organism.

Vardenafilul, în comparație, durează doar până la 4 ore. După patru ore, efectele sale încep să se estompeze.

Aceasta nu garantează că veți rămâne fără erecție timp de patru sau trei zile. În schimb, sugerează că puteți avea o erecție timp de un anumit număr de ore după stimularea sexuală.sursă: masculputernic.com

 
Last modified 14 Jan 2023 9:22 AM by Tony W.  
147 views
 
 Copyright © 2007-2016 Tony Welsone. All rights reserved.